OM OSS

FOLKHÄLSOBOLAGET är ett företag som tillhandahåller konsulttjänster inom hälsa, kost och träning.

Vi jobbar aktivt med att påverka, motverka och förebygga psykisk och fysisk ohälsa i samhället med start hos den enskilda individen.

Vi är medlemmar i Svensk Förening För Fysisk Aktivitet och Idrottsmedicin och tar aktivt del av senaste forskningsrönen kring träning och rehabilitering.

cropped-susanne_elton_julia_img_6312_sv_lizafoto1-e1524080863752.jpg

Jag som driver FOLKHÄLSOBOLAGET heter Susanne Johansson Hedström. Jag är utbildad licensierad Personlig Tränare, licensierad Kostrådgivare, utbildad civilekonom och har en bred erfarenhet av att leda människor genom förändring på olika plan.

Jag har mångårig egen erfarenhet av olika typer av träning. Gymnastik var min huvudidrott mellan 7-16 års ålder. Därefter har det varit dans, styrketräning, golf, segling, cykling och löpning. Jag helt enkelt ÄLSKAR att röra på mig! Men jag har även fått uppleva hur det är att inte kunna röra på mig, så som jag vill. Jag var med i en allvarlig trafikolycka, en frontalkrock på E4:an, med flera operationer och många månaders rehabiliteringsträning som påföljd. Så, jag vet hur det är att jobba sig sakta men säkert mot ett mål som ibland kan kännas oövervinnerligt.

VEM VÄNDER SIG FOLKHÄLSOBOLAGET TILL?

FOLKHÄLSOBOLAGET vänder sig till dig som vill förändra något som rör kost och träning eller bara är intresserad av att öka dina kunskaper inom allmän tränings- och näringslära.

Du kan vara nybörjare, en glad motionär eller en resultatinriktad elitidrottare som behöver hjälp med att nå dina mål. Det kan handla om en övergripande livsstilsförändring, att du inte ser resultat av din träning, att få hjälp med specifika träningsområden inför en tävling eller att få ordning på kosten.

Du kan också ha en funktion i ditt yrke eller på fritiden där du behöver grundläggande kunskaper inom lyftteknik eller allmän tränings- och näringslära.

Vi vänder oss även till företag som vill förebygga sjukskrivningar och öka effektiviteten på arbetsplatsen genom att satsa på personalens hälsa.

SÅ HÄR JOBBAR VI

Vi jobbar med helt individuellt anpassade upplägg. Vi gör helt enkelt det DU behöver göra för att nå dina mål. Det kan handla om att cykla till jobbet ihop, att ta power walks ihop, att träna på gymmet eller att planera dina veckoinköp ihop. Allt sker på dina villkor, utifrån dina behov.

Ja, vi vill helt enkelt funka som din alldeles egna hejarklack, din klagomur, din mest hängivna supporter och din bästa vän under din och vår gemensamma resa mot dina mål.

Samtidigt är det vår ambition att ALLA som anlitar FOLKHÄLSOBOLAGET ska få med sig kunskap för livet. Att förändra en livsstil, att skapa nya vanor som blir något bestående, att bryta beteenden är inget man gör över en natt. Vi lägger därför mycket stor vikt och fokus på att utbilda våra klienter i de områden de anlitar oss i (läs mer om våra kurser här).

Vi bygger upp våra träningskoncept samt ger kostråd utifrån forskning och vetenskapliga studier om vad som bevisligen ger långsiktiga och hållbara resultat. Vi tillämpar dessutom metoder inom träningsplanering och utförande där vi har ett kompromisslöst fokus på säker träning: Först god teknik, sedan belastning! Genom det här arbetssättet förebygger vi att träningsrelaterade skador uppstår men framför allt: vi förebygger att smärtor och skador i nacke, rygg, axlar, knän uppstår i vardagen orsakad av felaktig hållning och belastning.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close